Over PowerSlim

Wat is PowerSlim?

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim diëtisten kunnen wij jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorgen we ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder onze persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. *

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder onze begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult bij Slimmm om jouw resultaten te bespreken, leren we je wat gezond eten precies inhoudt en geven we je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder onze persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

PowerSlim lopen met reep

Hoe werkt PowerSlim?

Start

Tijdens een vrijblijvend kennismakings-gesprek met Slimmm bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Strikte fase

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

Afbouwen

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Wat kost PowerSlim?

Een intakegesprek van een uur kost bij de diëtist normaal 110 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 38 euro. We weten dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS **.

PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen.

Zodra je toe bent aan afbouwen, nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af.

Daphne:

Tijdens je Powerslimtraject gaan wij samen zorgen dat jij jouw topresultaat gaat bereiken.

Tijdens de intake zullen we bespreken hoe we Powerslim in jouw dagroutine kunnen toepassen.

Wekelijks kom je bij mij langs en nemen we de week door, zo kom ik er achter wat je lastige situaties vindt en hoe we in de toekomst kunnen zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Powerslim heeft veel verschillende producten en samen zullen we kijken welke smaken bij jou passen.

Deze producten neem je dan ook wekelijks bij mij mee. Door de begeleiding die Powerslim je kan bieden doorlopen we verschillende situaties. Denk aan verjaardagen, vakanties, feestdagen en andere gelegenheden. Ik help je zo mee met het opzetten van een gezonde levensstijl die je te allen tijde kunt vasthouden!

Meer info

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar anders eten.

Voordelen:
– Snel resultaat *
– Niet alleen shakes, maar ook vaste voeding, zoals vlees en vis
– s’Avonds gewoon mee-eten met de rest van jouw gezin of partner.
– Veel variatie
– 5-7 eetmomenten op een dag

PowerSlim is een een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Hierdoor heb je geen/nauwelijks een hongergevoel en zal ook de zoetbehoefte erg laag zijn. Kortom: makkelijk om vol te houden!

De speciale samenstelling van de producten zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa beschermd wordt. Behoud van je spiermassa zorgt voor een beter figuur, maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Disclaimer *

Het resultaat van deelname aan het afslankprogramma PowerSlim is individueel, persoonsgebonden en daarom niet generaliseerbaar. De op deze pagina genoemde resultaten zijn gemiddelden en gelden niet voor iedereen. In persoonlijke adviesgesprekken wordt altijd een verantwoord voedingspatroon als uitgangspositie genomen. We kiezen samen alleen voor PowerSlim als dit een verantwoorde keuze is.

** Gratis wekelijkse Slimmm coaching bij afname van minimaal vier doosjes PowerSlim producten in de 1e fase.