Over ons

Maak kennis met

Onze slimmme coaches

Hieronder kun je lezen over onze PowerSlim coaches. Zij vertellen over wat hun ertoe beweegt om jou te willen helpen om af te vallen, je voedingspatroon te verbeteren en de weg in te zetten naar een gezonde leefstijl. Onze persoonlijke aanpak staat centraal. Ook als in een gesprek blijkt dat PowerSlim niet de juiste keuze voor jou is, hebben we als diëtisten kennis van en ervaring met allerlei manieren om je voeding aan te pakken.

Wij zijn allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten, en houden onszelf en elkaar voortdurend op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen over voeding.

Daphne-middel2

Daphne van den Berg

Dietist en powerslim coach

Je steun en toeverlaat, je vraagbaak, je muur om tegen te klagen en je encyclopedie voor gezondheid en vitaliteit.

Dat is wat ik voor je wil zijn als je het Powerslimtraject start. Je komt dan wekelijks bij mij op consult en samen nemen we de week door. We bespreken de moeilijke momenten en ik vier vol enthousiasme elke mijlpaal die jij behaalt.

Als diëtist weet ik je alles te vertellen over voeding en over het hoe en het wat in je lichaam. Ik help je begrijpen welke taken je lichaam allemaal uitvoert en zodat we dit naar je voeding kunnen vertalen.

Afgelopen jaren ben ik mezelf meer gaan verdiepen in wat voedingsstoffen voor je lichaam én voor je hormonen betekenen. Ik heb de opleidingen orthomoleculair suppletie-adviseur en hormoonfactor trainer afgerond. Daarmee kan ik nog meer kennis inzetten om jouw gezondheid te optimaliseren.

Ik nodig je dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Om er zo achter te komen of ik de motivator ben die jij nodig hebt.

Ilse-middel

Ilse Hendriks

Dietist en powerslim coach

Ik heb mijn hele leven al een bijzondere band met voeding; door allergieën en ziekte in mijn familie weet ik dat voeding een enorme impact heeft op de gezondheid.

Voeding is één onderdeel van je leefstijl, en een goede leefstijl helpt voor een groot deel je gezondheid behouden, of terug te winnen. Door in kaart te brengen niet alleen wat je eet maar ook hoe je eet, slaapt, beweegt en je je voelt, kunnen we samen bepalen wat er nodig is om je doelen te bereiken.

Demi-origineel

Demi van Maanen

Dietist en powerslim coach

Graag wil ik jou helpen, inspireren en motiveren naar een gezondere jij!

Door te luisteren naar jouw wensen, voedingspatroon, beweegpatroon en algehele leefstijl gaan we samen aan de slag om gezondere keuzes te maken. Samen bepalen we wat jouw doel is en werken we daar naartoe!

Anouk-middel

Anouk de Veen

Eigenaar, dietist en Powerslim coach

In 2013 startte ik met La Vita Sana voedingsadviesbureau. In 2021 zijn we met inmiddels vier diëtisten het merk Slimmm gestart.

We merkten namelijk dat PowerSlim voor een deel van onze cliënten dat graag snel en op verantwoorde wijze wil afvallen, dit goed voor elkaar krijgen met PowerSlim producten en de bijbehorende begeleiding.

Je kunt bij mij nog steeds terecht voor verschillende soorten dieetzorg. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd diëtist. Daarnaast heb ik de opleidingen tot sportdiëtist en kinderdiëtist succesvol afgerond en heb ik verschillende bijscholingen en cursussen gedaan. Sinds 2017 ben ik ook Orthomoleculair therapeut. Sinds 2019 ben ik ook Hormoonfactor trainer/coach. En heb ik een darmtherapeuten opleiding gedaan.

Eeuwig op dieet? Nee! Ik probeer je te motiveren om jouw leefstijl te veranderen en om uit te zoeken hoe jij een nieuw eet- en leefpatroon het beste vast kunt houden.