Tarryn (31) – 32 kilo afgevallen en bijna op haar streefgewicht

Ervaring Tarryn - gezicht

Hieronder lees je het verhaal van Tarryn. Zij is erg trots op het resultaat dat ze met Slimmm coach Daphne heeft bereikt – 32 kilo afgevallen!

Mijn naam is Tarryn, ik ben 31 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Lent.

Ik heb al jaren problemen met mijn gewicht. Op en af, het typische jojo-effect. Na mijn twee zwangerschappen zat ik op mijn piek qua gewicht en was ik er op een dag echt klaar mee. Ik heb de afgelopen jaren al vele diëten uitgeprobeerd en de effecten waren per dieet verschillend. Daarnaast vind ik het met afvallen fijn om een stok achter de deur te hebben.

Ik ben iemand die echt van eten houdt en die ook gevarieerd wil blijven eten. Veel diëten beperkten mij hierin waardoor ik het op de langere termijn nooit volhield.  

Ik zocht op internet en kwam PowerSlim tegen. Ik heb direct een mail gestuurd en werd de volgende ochtend al gebeld om een afspraak in te plannen. Die kon gelukkig al na twee dagen plaatsvinden.

Op 2 juli 2020 had ik het intakegesprek. Ik kreeg een duidelijke uitleg over hoe PowerSlim werkt en kreeg het starterspakket mee. Aangezien ik zo vastberaden was om gelijk het roer om te gooien ben ik direct de volgende dag begonnen, ook al had ik nog niet alle boodschappen in huis. Ik heb besproken wat ik al zou kunnen nemen en dat heb ik gedaan. Mijn knop was om!

In het starterspakket zaten o.a. een informatieboekje met het eerste weekmenu en de bijbehorende zeven dagdoosjes, een kookboek en een map met de verschillende producten die Powerslim allemaal te bieden heeft. De volgende producten kunnen in een dagdoosje zitten: brood, toast, verschillende tussendoortjes, croissant etc.

En dit was precies wat ik nodig had! Koolhydraatarm eten, afvallen en toch niet het idee hebben dat ik begon aan een dieet maar echt aan een andere levensstijl. Doordat PowerSlim al deze producten heeft, mis ik voor mijn gevoel ook niets.

Uiteraard moest ik soms wennen aan bepaalde smaken en er waren dingen die ik echt niet lekker vond, maar ook veel dingen die wel erg lekker bleken te zijn.

Ik heb vijf of zes keer per dag een eetmoment. Ik nam zelfs mijn eigen eten mee naar feestjes en schaamde mij er niet voor. Ik vertelde mensen direct dat ik bezig was met afvallen. Ja, helaas kreeg ik soms wel de opmerking; ‘ach, voor die ene keer kan je toch wel afwijken. Je bent al zo ver!’. Dit vond ik soms flauw maar ik kon hier gelukkig nee tegen zeggen. Ik was misschien soms zelfs te streng voor mijzelf maar ik ben zo blij met mijn resultaat en daar ben ik TROTS OP! Bijna elke week was ik weer afgevallen en kreeg ik complimenten van Daphne en de mensen om mij heen.

Inmiddels ben ik al ruim 32 kilo afgevallen en is het einde in zicht. Nog een kleine 8 te gaan en dan ben ik er. Mijn streefgewicht behaald. Ik ben blij dat ik ook dan nog een jaar begeleiding krijg in het onderhouden van mijn gewicht. Ook dat is fijn aan PowerSlim, ze laten je niet aan je lot over zodra je je streefgewicht bereikt hebt.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik een ander mens geworden ben. Ik heb een nieuwe manier van leven gevonden en ik zit weer lekker in mijn vel. Durf mijzelf weer te tonen en ik wil niet meer mijn lichaam verbergen. Mijn zelfverzekerdheid begint langzaamaan weer terug te komen.

Daphne helpt mij enorm in mijn hele proces en is de perfecte coach om te hebben voor dit traject. Ze is ontzettend lief en enthousiast en ik kan haar alles vertellen. Hoe ik mij voel, als ik eventueel een struikelblok ondervonden heb, maar ook het feit dat mijn gewicht er veel sneller af gaat en dat mijn zelfvertrouwen nog moet groeien. Zij begrijpt mij en dat is heel fijn!

2 gedachten over “Tarryn (31) – 32 kilo afgevallen en bijna op haar streefgewicht

  1. Hallo Maartje,

   Bedankt voor je mooie reactie! We zijn ook ontzettend trots op Tarryn.
   Ik zal je per mail meer informatie sturen over Powerslim.

   Groeten, Anouk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *