Esther (35) – 30kg kwijt in 7 maanden

PowerSlim producten

Op deze pagina lees je het verhaal van Esther. Zij raakte met hulp van Ilse, PowerSlim producten en haar man en dochter in 7 maanden 30 kilo kwijt!

Ervaring Esther

Mijn naam is Esther, en ik ben 35 jaar. Al jaren heb ik problemen met mijn gewicht. Maar nooit was ik er zo klaar mee als vorig jaar (2020). Na jaren mijn lichaam te hebben gevoed met hormonen voor een mogelijke tweede zwangerschap was ik vorig jaar echt op mijn zwaarst. Een tweede zwangerschap bleef uit, en na veel emotionele gesprekken met de medische wereld en met mijn allerliefste hebben we besloten dat het bij onze geweldige dochter ging blijven.

Toen we dat besloten hadden besloot ík dat het tijd was om wat aan mijn gewicht te gaan doen. Ik ben op zoek gegaan naar een methode en kwam op PowerSlim terecht. Koolhydraatarm eten met behulp van een stok achter de deur en de die stok had ik hard nodig.

Intake met Ilse

28 mei 2020, had ik een intake met Ilse. Ik kreeg direct goede uitleg over het programma en kreeg meteen een starterspakket mee naar huis. Nu was er geen weg meer terug. De strijd met mijn kilo’s wilde ik heel graag aan gaan.

En zo begon ik op 1 juni met de producten. In het begin even wennen aan de smaak, vooral de rijst en de pasta’s waren erg wennen, want ik ben en blijf daar toch wel erg gek op. Maar de PowerSlim producten smaakten heel erg anders. Maar toen ik eenmaal de bloemkoolrijst had gevonden en de courgette spaghetti was ook de avondmaaltijd een feestje.

Leefstijl veranderen

Verder was het wennen om vijf à zes keer per dag te eten. Dus eten op de klok in plaats van als mijn lichaam aangaf dat ik honger had. En zo veranderde ik mijn leefstijl. In het begin was ik streng voor mezelf en mocht ik ook echt niks anders hebben. Maar ja, dan komen er toch wat etentjes, feestjes en hoe ga je dat dan doen. Ik sprak met mezelf af dat als ik ergens heen ging ik iets lekkers mocht.

Zo ging ik met collega’s eten, heerlijk tapas. Dat was geen probleem maar het dessert bestond ook uit kleine dessertjes. Ik koos voor wat mij het lekkerste leek en daar genoot ik dan ook met volle teugen van. En zo vond ik mijn weg om ook dingen weer toe te laten wat buiten PowerSlim viel.

De resultaten

De weegschaal bereikte iedere keer als ik bij Ilse kwam een getal wat lager was dan de vorige keer. En dat voelt goed, kleding die te groot wordt en je dus weer oude kleding aan kan die achter in de kast lag. Maar ook het weer leuk vinden om aandacht aan je zelf te besteden. Inmiddels ben ik 7 maanden onderweg en staat mijn teller bijna op min 30 kg. Mijn doel is in zicht en met behulp van Ilse waar ik gemiddeld één keer per twee weken kom, gaan we nu in de volgende fase. Best spannend! Maar al zo trots op wat ik heb bereikt.  

Mijn doel is nu om ook mijn conditie te verbeteren dus ben ik begonnen met om de dag vijf kilometer wandelen. En iedere avond met het gezin een rondje te doen van 30 minuten. Want zonder de steun van mijn lieve man en prachtige dochter was mij dit nooit gelukt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *